• Muzej Velenje od srede spet odprt

    NOVICE

Muzej Velenje od srede spet odprt

Ob rahljanju ukrepov za obvladovanje epidemije se po zadnji zaustavitvi javnega življenja v državi ponovno odpirajo tudi vrata kulturnih ustanov.

Tako smo v Muzeju Velenje včeraj in danes postorili vse, da bomo lahko od srede naprej skladno z vsemi preventivnimi ukrepi za zaščito zdravja obiskovalcev in zaposlenih spet sprejemali obiskovalce.

Od srede, 14. aprila, lahko tako ponovno obiščete muzej na Velenjskem gradu, Muzej usnjarstva na Slovenskem v Šoštanju ter Galerijo F-bunker v podhodu pri Vili Bianca v Velenju, od petka, 16. aprila, pa tudi Hiša mineralov v Starem Velenju in Spominski center 1991 na Kopališki cesti 3 v Velenju.

Navedene enote Muzeja Velenje bodo odprte skladno s poletnim odpiralnim časom Muzeja Velenje: muzej na Velenjskem gradu bo odprt vse dni razen ponedeljka med 10. in 18. uro, Muzej usnjarstva na Slovenskem v Šoštanju vse dni razen ponedeljka med 9. in 17. uro, Spominski center 1991 ob petkih med 14. in 18. uro ter ob sobotah med 10. in 17. uro, Hiša mineralov med 10. in 18. uro, Galerija F-bunker pa bo odprta ob ponedeljkih, torkih, četrtkih in petkih med 19. in 21. uro, ob sredah in sobotah pa med 9. in 11. uro.

Prisrčno povabljeni na obisk spletnih platform Muzeja Velenje in od srede naprej ponovno tudi na bližnja srečanja s kulturno dediščino, na muzejska druženja v živo!

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Call Now Button
Accessibility
Scroll to Top