Muzej Velenje 5. maja 2020 odpira vrata nekaterih enot

Iz Muzeja Velenje z veseljem sporočamo, da bosta v torek, 5. maja, za obiskovalce ponovno odprta muzej na Velenjskem gradu in Muzej usnjarstva na Slovenskem v Šoštanju, v četrtek, 7. maja, pa tudi Galerija F-bunker v podhodu pri Vili Bianca v Starem Velenju.

 

Muzej na Velenjskem gradu bo vse dni razen ponedeljka odprt med 10. in 18. uro, Galerija F-bunker pa ob ponedeljkih, torkih, četrtkih in petkih med 19. in 21. uro, ob sredah in sobotah pa med 9. in 11. uro. Muzej usnjarstva na Slovenskem pa bo do nadaljnjega odprt vsak dan razen ponedeljka med 9. in 17. uro.

 

Sodelavci Muzeja Velenje vse, ki se bodo v naslednjih dneh odločali za obisk muzejev in galerij, prosimo in pozivamo, da:

– muzej ali galerijo obiščejo le, če so zdravi in ne kažejo nobenih znakov obolenja dihal,
– v muzej ali galerijo vstopajo posamično in ne v skupinah (vstop v razstavne prostore je dovoljen za posameznike, družine in manjše skupine v skladu z veljavnimi splošnimi določili in priporočili);
– ob vstopu nosijo lastno zaščitno masko ter si razkužijo roke;
– ves čas obiska ohranjajo predpisano medsebojno razdaljo do zaposlenih in drugih obiskovalcev (najmanj 2 metra) ter skrbijo za ustrezno higieno kašlja in rok in
– dosledno upoštevajo navodila zaposlenih v muzejih in galerijah.

 

Druge enote Muzeja Velenje bomo odpirali postopoma. O vseh spremembah odpiralnega časa in drugih za obiskovalce pomembnih informacijah bomo seveda sproti in pravočasno obveščali.

 

Velenjski muzealci obiskovalce tudi spodbujamo, da po elektronski pošti na naslov info@muzej-velenje.si ali na Facebook profilu Muzeja Velenje dajete pobude in predloge glede dostopnosti Muzeja Velenje.

 

Veselimo se ponovnega srečanja, prisrčno povabljeni!

Facebook
Email
Accessibility
Call Now Button