Virtualna razstava otroških del o Velenjskem gradu

Dragi otroci, prijatelji Muzeja Velenje!

Sodelavci muzeja vam sporočamo, da vas zelo pogrešamo, zato vas vabimo, da ostanemo v stiku tukaj, na naši spletni strani in tudi na naši Facebook strani; seveda s pomočjo vaših staršev. V času, ko smo vsi doma, bomo za vas pripravljali zanimive naloge in ustvarjalne predloge, s pomočjo katerih bomo tudi ta čas izkoristili za zabavno spoznavanje muzeja.

Za začetek pa vas vabimo, da nam pomagate ustvariti virtualno razstavo podob Velenjskega gradu!  Naš grad namreč letos praznuje. Mineva že 750 let od takrat, ko so ga prvič omenili v pisnem dokumentu! 

Pošljite nam risbe ali fotografije slik, maket, izdelkov …, s katerimi boste upodobili Velenjski grad. Uporabite lahko vso svojo domišljijo in katerokoli tehniko. Mi pa bomo na spletu razstavili vse umetnine, ki jih bomo prejeli, in naše FB prijatelje povabili, da glasujejo za tisto, ki jim je najbolj všeč. Tri avtorje, prejemnike največ všečkov, bomo nagradili, in sicer na odprtju »prave razstave«, ki jo bomo pripravili, ko bo naš muzej spet odprt.

Svoje izdelke nam pošljite na naslov info@muzej-velenje.si.

Se že veselimo in vas lepo pozdravljamo!

Ostanite zdravi in dobre volje! 

Facebook
Email
Accessibility
Call Now Button