Slovenska pregledna razstava mladinske fotografije 2023 v kategoriji od 16 do 21 let

V Galeriji Fbunker je na ogled razstava najboljših fotografij natečaja Slovenska pregledna razstava mladinske fotografije 2023 v kategoriji od 16 do 21 let. Natečaj je pod pokroviteljstvom Fotografska zveza Slovenije organiziral Digitalni Foto Klub.
Zbrane so nagovorili skrbnik Galerije Fbunker Črt Valenčak, predsednik Digitalnega Foto Kluba Igor Rosina in predsednik Fotografske zveze Slovenije Tomaž Lanišek, ki je skupaj s podpredsednico FZS Andrejo Ravnak podelil nagrade – medalje in diplome FZS.
Fotografije so odlične – čestitamo vsem nagrajencem in razstavljavcem 🎉👏 Vabimo vas na ogled razstave vse do 15. februarja 2024.
Galerija Fbunker in s tem tudi Muzej Velenje razstavo najboljših fotografij natečajev mladinske fotografije v organizaciji Digitalnega Foto Kluba gostil že v preteklosti. Veseli smo odličnega sodelovanja! 🤝
Vabljeni na ogled utrinkov z dogodka, ki so ga v objektiv ujeli dijaki 2. letnika programa Fotografski tehnik Šola za hortikulturo in vizualne umetnosti Celje – Srednja šola, ki v našem muzeju opravljajo prakso in zbirajo fotografske izkušnje. Ajda Zagruševcem, Eva Simončič in Rok Confidenti – hvala!
Accessibility
Call Now Button